Zin in een adempauze?

‘Mijn zorgen en pijn verdwenen even naar de achtergrond toen ik in de Koninklijke Villa in Oostende verbleef’, vertelt Hyo Mee. ‘Als ik mijn ogen sluit, voel ik de wind op de dijk weer. Dat gevoel van rust en vrijheid komt helemaal terug, ook al lig ik nu weer even in het ziekenhuis.’ Kun jij ook een adempauze gebruiken?

Geniet van een paar overnachtingen all-in aan zee: gratis zwembad, sauna, jacuzzi. Alle maaltijden zijn inbegrepen, net als water aan tafel. Met je dieet wordt rekening gehouden. Ook verpleegkundige zorg is mogelijk. Ideaal om even tot rust te komen en te genieten.

‘Samen met je lief, vriend(in) of familielid kun je er een weekend of midweek (maximaal vier nachten, nvdr.) verblijven’, vertelt Tinne Roza. ‘Het is er zalig en er werd goed voor me gezorgd. Ik kwam er tot rust nadat ik twee jaar niet meer op vakantie was kunnen gaan.’ ‘En ik voelde me er zo op mijn gemak dat ik naar buiten durfde te gaan zonder ‘camouflage’ ondanks mijn angst voor de blik van anderen’, vult Hyo Mee aan.

Je kunt er meerdere keren logeren, ook in het hoogseizoen.

Mia

‘Je kunt er meerdere keren logeren, ook in het hoogseizoen’, vertelt Mia doorgewinterd vrijwilligster bij de jongerenwerking van Kom op tegen Kanker. ‘Alles is mogelijk: samen met degene die je vergezelt een kamer of bed delen of net apart slapen. En wat helemaal fantastisch is: annuleren is geen probleem. Zelfs niet een dag voor je verblijf.’

‘Dankzij de Rotaryclub van Oostende en de Koninklijke Villa kunnen jongeren met kanker er het hele jaar door gratis tussenuit. De Rotaryclub zet al jaren zijn schouders onder onze vakantieweek en hoorde tijdens die week heel wat jongeren verzuchten dat ze vaker zo’n deugddoende vakantie konden gebruiken’, zegt Mia, ‘En dat viel niet in dovemansoren. Sinds 2013 genoten een 100-tal jongeren met kanker van een paar nachten aan zee.’

Interesse?

Vul ons webformulier in. Dan nemen wij contact op met jou én met de Koninklijke Villa.