Workshop mindful fotograferen

Heb je zin om deze zomer op een rustige en bijzondere manier te gaan wandelen in een mooi stukje natuur? Dan is de workshop mindful fotograferen iets voor jou!

3 juli 2020, 13:00 uur - 16:00 uur
Inloophuis Casa Callenta, Brasschaat
5 juli 2020, 14:00 uur - 17:00 uur
Citadelpark Gent (aan het SMAK)
30 augustus 2020, 14:00 uur - 17:00 uur
Huis Vergeet-me-nietje, Bree

Samen met fotografe Kelly Snoeck ga je met je fototoestel op pad en ontdek je de omgeving op een andere manier. Vanuit je verwondering en verbeelding focus je op wat je aandacht trekt en je blij maakt. Je fotografeert je omgeving zoals jij dat wilt. Doorheen de wandeling krijg je ook enkele oefeningen aangereikt waarmee je je blik blijft verruimen. We voorzien zeker gelegenheid om je ervaringen met anderen te delen en elkaar zo weer een beetje beter te leren kennen. Kortom, een interactieve en creatieve namiddag waar spontaniteit voluit een plaats krijgt.

**Praktisch **

Wandelpad kan aangepast worden naargelang de deelnemers Duur: 2 à 2,5 uur, er worden pauzes voorzien. Neem je fototoestel of gsm met camera, technische voorkennis van fotografie is niet vereist.

Breng je mondmaskertje en je eigen vieruurtje mee. Zo houden we het veilig! We beperken het aantal deelnemers tot maximaal 10 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap!