Winterse ontmoetingsdag tussen de cactussen

Zin in een beetje cultuur tijdens de wintermaanden? Goesting om je, samen met enkele lotgenoten, te laten verrassen door een bijzonder optreden in een gezellig kader? Markeer 1 december dan zeker in jouw agenda.

We trekken naar Gent voor de huiskamervoorstelling ‘2 cactussen’ van pianist Thomas Eeckhout en acteur, dichter en komiek Arno Moens (momenteel te zien in Thuis als meester Philippe).

Wat mag je verwachten? Een muzikaal-poëtische komedie over twee ambitieuze podiumartiesten die vastberaden maar struikelend op zoek gaan naar de cactus in zichzelf. In de hoofdrollen: Instagram en een piano, Guido Gezelle en de vleesindustrie, een ratelende commentator en een bedachtzame nerd. Om te ontdekken hoe al die zaken samen passen, moet je natuurlijk zelf komen kijken.

Voor de voorstelling trakteren wij je op een lekkere lunch. Kortom: een dag ongedwongen gezelligheid en fijne ontmoetingen met de nodige porties humor, eten en muziek.

Reserveer voor 24 november jouw plekje in de living. We spreken af op 1 december om 11.30 uur in de inkomhal van het Sint-Pietersstation. Van daaruit nemen we samen de tram.

Heel graag tot dan! Veerle & co