Vakantieweek

Heel lang hebben we er alles aan gedaan om er vijf dagen lang coronaproof met 25 lotgenoten op uit te kunnen trekken. Helaas hebben de coronacijfers ons midden oktober verplicht om de vakantieweek te annuleren in 2020.

Ben je tussen 17 en 35 jaar en heb je kanker (gehad)? Droom je van een week weg uit het ziekenhuis of van huis? Vijf dagen chillen met leeftijdsgenoten, genieten van bijzondere activiteiten in een coronaproof bubbel en verwend worden: zegt het jou wat? Schrijf je dan in voor onze gratis vakantieweek en kom mee! Wij zorgen dat alles coronaproof is. Ontspannende activiteiten laten je onbezorgd genieten. We lassen voldoende rust in. Bovendien staat onze vrijwilligersploeg met professionele verpleegkundigen klaar met de nodige zorgen.

Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Iedereen kwam overeen met iedereen: geweldige sfeer! En het deed zo veel deugd om niet alles te hoeven uitleggen.

Een week lang kun je je verhaal delen met leeftijdsgenoten die absoluut herkennen wat jij meegemaakt hebt. Geen verplichte gesprekken over kanker, wel spontane babbels over de ervaringen die je deelt. Kortom, een welgekomen pauze die je energie en vertrouwen geeft. We logeren in domein Polderwind.

Met het coronavirus willen we geen enkel risico nemen. We maken onze eigen bubbel van maandag 26 tot vrijdag 30 oktober 2020. We nemen bovendien de nodige voorzorgsmaatregelen binnen de bubbel.

Lees alvast welke voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus we nemen.

Er stond steeds een topteam voor ons klaar. Dikke merci voor jullie inzet en de leuke gesprekken!

Meer weten?

Mail jongerenwerking@komoptegenkanker.be, bel 02 225 83 98.

Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met Rotary Oostende.

Prachtige ontmoetingen met prachtige mensen. Een week die ik niet snel zal vergeten. Sindsdien heb ik super veel motivatie om door te gaan. Ik voel me beter in m’n vel.