Vakantieweek

Ben je tussen 16 en 35 jaar en heb je kanker (gehad)? Ontmoet leeftijdsgenoten die het ook hebben meegemaakt. Ontspanning en leuke ontmoetingen gegarandeerd op deze gratis vakantieweek van maandag 24 tot vrijdag 28 oktober 2022.

Droom je van een week weg uit het ziekenhuis of van huis? Vijf dagen chillen met leeftijdsgenoten, coronaproof genieten van bijzondere activiteiten en verwend worden: zegt het jou wat? Registreer je dan voor onze gratis vakantieweek en kom mee!

Ontspannende activiteiten laten je onbezorgd genieten. We lassen voldoende rust in. Bovendien staat onze vrijwilligersploeg met professionele verpleegkundigen klaar met de nodige zorgen.

Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Iedereen kwam overeen met iedereen: geweldige sfeer! En het deed zo veel deugd om niet alles te hoeven uitleggen.

Een week lang kun je je verhaal delen met leeftijdsgenoten die absoluut herkennen wat jij meegemaakt hebt. Geen verplichte gesprekken over kanker, wel spontane babbels over de ervaringen die je deelt. Kortom, een welgekomen pauze die je energie en vertrouwen geeft. We logeren in domein Polderwind.

Er stond steeds een topteam voor ons klaar. Dikke merci voor jullie inzet en de leuke gesprekken!

Meer weten?

Mail jongerenwerking@komoptegenkanker.be, bel 02 431 08 62.

Prachtige ontmoetingen met prachtige mensen. Een week die ik niet snel zal vergeten. Sindsdien heb ik super veel motivatie om door te gaan. Ik voel me beter in m’n vel.