Vakantieweek

Ben je tussen 17 en 35 jaar en heb je kanker (gehad)? Droom je van een week weg uit het ziekenhuis of van huis? Vijf dagen chillen met leeftijdsgenoten, genieten van bijzondere activiteiten en verwend worden: zegt het jou wat? Schrijf je dan in voor onze gratis vakantieweek aan zee en kom mee!

Vijf dagen lang trekken we er met 25 lotgenoten op uit. Je beleeft Oostende als een vip: een vlucht boven de Noordzee, een rit in een oldtimer, dineren in stijl … Of gewoon een stevig partijtje bowlen, quizzen of feesten. Wees gerust, we lassen voldoende rust in. Bovendien staat onze vrijwilligersploeg met professionele verpleegkundigen klaar met de nodige zorgen.

Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Iedereen kwam overeen met iedereen: geweldige sfeer! En het deed zo veel deugd om niet alles te hoeven uitleggen.

Een week lang kun je je verhaal delen met leeftijdsgenoten die absoluut herkennen wat jij meegemaakt hebt. Geen verplichte gesprekken over kanker, wel spontane babbels over de ervaringen die je deelt. Kortom, een welgekomen pauze die je energie en vertrouwen geeft. We logeren in hotel Andromeda in Oostende.

Door het coronavirus is het onzeker of deze week kan plaatsvinden van maandag tot vrijdag 26 tot 30 oktober 2020. Kom op tegen Kanker houdt de situatie nauwgezet in het oog en neemt net zoals bij andere evenementen sowieso de nodige voorzorgsmaatregelen.

Reserveer je plaats via het registratieformulier. Afhankelijk van de situatie in het najaar contacteren we je om eventuele gezondheidsrisico's verder te bespreken.

Er stond steeds een topteam voor ons klaar. Dikke merci voor jullie inzet en de leuke gesprekken!

Meer weten?

Mail jongerenwerking@komoptegenkanker.be, bel 02 225 83 98.

Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met Rotary Oostende.

Prachtige ontmoetingen met prachtige mensen. Een week die ik niet snel zal vergeten. Sindsdien heb ik super veel motivatie om door te gaan. Ik voel me beter in m’n vel.