Maak kennis met ons!

Heb jij net als Tristan uit de fictiereeks Gevoel voor tumor kanker op jonge leeftijd? Niet evident! Wat met je studies, sollicitaties, werk, kinderwens of ... ?

2 juni 2018, 11:00 uur - 13:00 uur
PRH, Otto Veniusstraat 15, 2000 Antwerpen

Er zijn geen pasklare antwoorden, wel lotgenoten die herkennen hoe het voelt om je leven ‘on hold’ te moeten zetten door kanker, die herkennen hoe niks nog vanzelfsprekend is. Die ervaringen delen kan je ongetwijfeld op weg helpen en moed geven.

Omdat we heel sterk geloven in de kracht van contact met leeftijdsgenoten die in hetzelfde schuitje zitten, organiseert de Jongerenwerking van Kom op tegen Kanker regelmatig activiteiten (inclusief een vakantieweek!) die zulke ontmoetingen mogelijk maken. Daarnaast bieden we ook een buddywerking (individuele, vriendschappelijke ondersteuning op jouw maat), deze website, de gesloten Facebookgroep Kankercounteren voor jonge lotgenoten jou de kans om vanuit je zetel of bed herkenbare verhalen te lezen én je eigen verhaal te delen.

Misschien heb je eerder behoefte aan individuele ondersteuning? Onze buddywerking biedt hierop een antwoord door jou te ‘matchen’ met een opgeleide vrijwilliger die zich engageert om jou, op vriendschappelijke basis, gedurende een jaar wat extra support te bieden.

Wil je graag kennismaken met een van deze initiatieven? Ben je geïnteresseerd op welke andere manier Kom op tegen Kanker iets voor jou kan betekenen? Wil je weten wat FLAYA, de lotgenotengroep van en voor jongeren, doet? Dan ben je super welkom op een eerste kennismaking! We reserveren dit moment exclusief voor jongeren & jongvolwassenen tussen 17 en 35 jaar. Als het voor jou belangrijk is om niet alleen te komen, neem dan gerust een leeftijdsgenoot mee: je lief, vriendin, broer of zus... :-)

Schrijf je in, dan weten wij hoeveel lekkers we best klaarzetten. ;-)