Er is meer

Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten die weten wat het betekent om kanker te hebben of zoek je iemand bij wie je altijd terechtkunt? Dan ben je aan het juiste adres!

Op Facebook

Met onze Facebookgroep Kankercounteren wil Kom op tegen Kanker haar eigen (toffe!) initiatieven voor jongeren met en na kanker bekendmaken én informatie delen die je nog meer veerkracht en inspiratie bieden om met je ziekte om te gaan. Uiteraard kun jij de community ook voeden. Welkom!

Ontmoetingsdagen

Zin in een dagje ertussen uit? Ontspanning, een gesprek met een hapje of een drankje? Dan zijn onze ontmoetingsdagen iets voor jou! Door het coronavirus gooien we het over een andere boeg. Hopelijk zien we jullie op een van onze wandelbabbels! Zodra het kan, organiseren we weer ontmoetingsdagen. Normaal doen we dat vijf keer per jaar, telkens op zaterdag en op een andere plek, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vakantieweek

Vijf dagen weg van het ziekenhuis of thuis, dat is misschien een welgekomen pauze. Alles mag, niets moet op de gratis vakantieweek aan zee. Ontspanning en leuke ontmoetingen met lotgenoten gegarandeerd! In 2020 trekken we erop uit van maandag 26 tot en met vrijdag 30 oktober.

Buddy’s

Kies je voor een buddy? Dan kies je voor iemand die geregeld tijd voor je vrijmaakt. Afhankelijk van jouw vragen en verwachtingen biedt een buddy tijdelijk steun tijdens of na je behandeling en verruimt je sociale contacten. Wij zoeken een goede match voor jou! Nog niet helemaal overtuigd? Michaël en zijn buddy Luc delen graag hun ervaring. Inschrijven en info: mail buddy@komoptegenkanker.be of bel 02 431 08 62.

Meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken, neem dan contact op met jongerenwerking@komoptegenkanker.be of bel 02 225 83 98. Alvast een leuk detail: alle activiteiten van de jongerenwerking van Kom op tegen Kanker worden gratis aangeboden.