Deel je ervaring

Op onze site

Wil je met je verhaal anderen inspireren? Laat het onze webmaster Charlotte weten. Zij bekijkt samen met jou op welke manier jouw verhaal een plaats kan krijgen op onze website.

Via Facebook

Heb je vragen? Misschien weet een lotgenoot wel raad. Stel ze gerust in onze Facebookgroep. Je kunt er ook je ervaringen kwijt of anderen goeie tips geven. Plaats iets in onze groep

Op onze ontmoetingsdagen

Misschien vind je het ook wel tof om ervaringen te delen tijdens een ontspannende activiteit? Kom gerust af naar een van onze ontmoetingsdagen! De uitnodigingen voor de ontmoetingsdagen vind je op deze website of op onze Facebookgroep. Als je ons je e-mailadres bezorgt, sturen wij de uitnodiging rechtstreeks naar jou.

In een persoonlijk gesprek

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand van ons jongerenteam? Geef ons een seintje. Dan zoeken we een gepast moment om af te spreken.

Via de Kankerlijn van Kom op tegen Kanker

De Kankerlijn hoort graag waar je het moeilijk mee hebt als jij of iemand in je omgeving kanker heeft. Zo kan Kom op tegen Kanker problemen detecteren en waar mogelijk voor structurele oplossingen pleiten. Ook idee├źn en suggesties om de zorg te verbeteren, zijn welkom.